Abonează-te la newsletter

şi vei fi mereu la curent cu cele mai
bune oferte şi cele mai mari reduceri!

 
Aboneaza-te la newsletter

Calculatoare Noi

Preloader

Calculatoare Noi

(sisteme desktop PC noi)


Aici gasesti calculatoare noi la un raport calitate-pret foarte bun. Toate sistemele PC noi beneficiaza de garantie pe 12 luni.

Calculatoare desktop cu preturi cuprinse intre 500 si 800 lei.

Calculatoare desktop cu preturi cuprinse intre 800 si 1000 lei.

(unitati desktop PC second hand)

EVOcomputers iti propune o gama de calculatoare desktop second hand brand, foarte performante raportate la pretul lor redus, cu urme minime de uzura si care functioneaza in concordanta cu cerintele tehnice actuale. Toate unitatile noastre desktop second hand vin cu o garantie de minim 12 luni si au fost testate tehnic inainte de a fi puse in vanzare. De ce sa cumperi un calculator second hand? <<more>> 

Aceste unitati PC sunt importate din tari ale Uniunii Europene, unde au fost expuse in showroom-uri sau au fost utilizate in cadrul unor companii sau institutii. Prin contrast, in oferta noastra nu se regasesc calculatoare care au fost folosite de persoane private. Un alt motiv important il constituie pretul, deoarece oferta noastra cuprinde zeci de sisteme desktop produse de marci renumite precum Dell, HP si Lenovo, la o fractiune din costul unei unitati noi! Practic, poti avea un calculator de marca, de cele mai multe ori din categoria business, la pretul unuia „pe componente”! Mai mult, cumparand o unitate centrala second hand (cu sau fara monitor), beneficiezi de licente Windows la pret redus, EVOcomputers fiind acreditat Microsoft Registered Refurbisher.

Daca nu te poti decide ce calculator second hand sa achizitionezi, contacteaza-ne la numerele 0264/418.246 sau 0725/646.646, scrie-ne la info@evocomputers.ro sau urmareste sfaturile noastre pe EVOblog. <<less>>

(calculator Acer)

Magazinul online EVOcomputers.ro iti pune la dispozitie calculatoare Acer din seriile eMachines, calculatoare cu un raport foarte bun calitate - pret.

 

Acer este o multinationala din domeniul tehnologiei infiintata in 1976 in Taiwan, care din 2009 se afla pe locul 2 in lume ca cifra de afaceri, dupa HP, in productia de PC-uri. Mai multe informatii despre calculatoarele Acer poti gasi pe site-ul Acer Romania.

 

Alege un calculator Acer si vei avea performanta la un pret scazut.

(sisteme PC Dell)

Pe EVOcomputers.ro gasesti calculatoare Dell (Dell Optiplex si Dell Precision in special) cu un raport foarte bun performanta - pret.

 

Dell este o multinationala Americana fondata in 1984 in Austin, Texas, fiind una dintre cele mai mari companii din domeniul IT din lume. Sistemele PC Dell sunt cunoscute pentru performanta lor in raport cu pretul, dar si pentru durabilitate si extensibilitate. Afla mai multe despre calculatoarele Dell pe site-ul Dell Romania.

 

Alege un calculator Dell si vei face o afacere buna.

(sisteme PC Fujitsu Siemens)

EVOcomputers.ro te asteapta cu larga sa gama de calculatoare Fujitsu Siemens (disponibile doar second hand) si Fujitsu. Printre modelele disponibile enumeram sisteme din seriile Scenic, Esprimo, Celsius si Scaleo.

 

Fujitsu Siemens Computers s-a nascut in 1999 cand compania japoneza Fujitsu si cea germana Siemens s-au unit intr-un joint venture. Incepand cu 2009, compania se numeste Fujitsu Technology Solutions ca rezultat al cumpararii partii detinute de Siemens. Pentru mai multe detalii despre calculatoarele Fujitsu, intra pe site-ul Fujitsu Romania.

 

Alege un calculator Fujitsu Siemens si vei avea garantia calitatii.

(sisteme PC HP)

EVOcomputers.ro iti pune la dispozitie calculatoare HP din seriile HP Compaq, HP Pavilion si HP workstation, cunoscute pentru performantele lor in sectorul home & small business.

 

Hewlett-Packard este o multinationala americana fondata in 1938 in Palo Alto, California. In prezent, HP este cel mai mare producator de calculatoare din lume, surclasand cota de piata a unor producatori ca Dell sau Acer. Afla mai multe despre calculatoarele HP pe site-ul HP Romania.

 

Alege un PC HP second hand din oferta noastra si nu te va dezamagi.

(sisteme PC Lenovo)

Oferta EVOcomputers.ro de calculatoare Lenovo cuprinde seriile Lenovo ThinkCentre, cunoscute pentru durabilitate, calitate si performanta, Lenovo 3000, o linie de laptopuri adresata consumatorilor, si Lenovo IdeaCentre, o serie de calculatoare all-in-one.

 

Lenovo este o multinationala chineza infiintata in anii '80 in Hong Kong si se afla in topul celor mai mari producatori de PC-uri din lume. In 2005, Lenovo a cumparat de la IBM toata partea de personal computer, si astfel seriile ThinkPad si ThinkCentre, initial produse de IBM, au continuat sa fie produse sub numele de Lenovo. Pentru mai mutle informatii despre calculatoarele Lenovo, viziteaza site-ul Lenovo Romania.

 

Alege un PC desktop Lenovo si nu iti va parea rau.

(sistem RPC)

(calculator Intel Celeron)

(calculator Intel Core 2 Duo)

(calculator Intel Core 2 Quad)

(calculator Intel Core i3)

(statii de lucru Intel Xeon)

(calculator AMD Sempron)

(calculator AMD Athlon II)

Calculatoare desktop cu o memorie RAM de 512 MB.

Calculatoare desktop cu o memorie RAM de 1 GB.

Calculatoare desktop cu o memorie RAM de 2 GB.

Calculatoare desktop cu o memorie RAM de 3 GB.

Calculatoare desktop cu o memorie RAM de 4 GB.

Calculatoare desktop cu o memorie RAM de 6 GB.

Calculatoare desktop cu o memorie RAM de 8 GB.

Cat de mult iti plac calculatoarele Noi?

4.9 din 34 voturi
Ordoneaza dupa:
Ordoneaza dupa:
 

© 2016 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.