Abonează-te la newsletter

şi vei fi mereu la curent cu cele mai
bune oferte şi cele mai mari reduceri!

 
Aboneaza-te la newsletter

De ce EVOcomputers?

Preloader

De ce EVOcomputers?

Mai avantajos – mai accesibil!

Super economii: mai ieftin la aceeași performanță!

EVOcomputers oferă produse IT second hand și refurbished care arată și se comportă întocmai ca și unele noi, diferența se simte doar în buzunarul tău! Față de produsele noi, prețul produselor reutilizate este mult mai mic și se poate ajunge la reduceri de până la 70-80%! Astfel, faci economii, fără a face rabat de la calitate. Produsele sunt la performanță business, dar accesibile oricui! Cumpără isteț! 

În plus, îți aducem avantaje suplimentare! Urmărește promoțiile noastre permanente la calculatoare, laptopuri, monitoare și componente PC - precum și pe cele saptamanale si/sau lunare și fii la curent cu ofertele speciale ce le trimitem periodic prin Newsletter-ul EVO News (abonează-te acum!).

Iar dacă ești student posesor de Studcard/Omnipass/Stud Pass, ai reduceri permanente la toate produsele și serviciile noastre! Află mai multe despre reducerile studentesti.

Nu în ultimul rând, iti oferim modalități de plată diverse si avantajoase!

Persoane Fizice: plată în rate egale fără dobândă, prin unul din următoarele carduri de cumpărături:
-    Bonus Card – Garanti Bank
-    Card de credit – Banca Transilvania
-    Card Avantaj – Credit Europe Bank

Persoane Juridice: Inchiriere de echipamente IT prin Grenke Leasing. Chiria e complet deductibilă fiscal, astfel încât nu blochezi sume mari de bani în echipamente. Le lași pe acestea înainte să producă bani pentru tine.

Vezi oferta noastra completa de calculatoare si laptopuri.

Mai performant!

Produse testate, fiabile și garantate

Calculatoarele second hand și refurbished sunt PC-uri brand (adică realizate de producători renumiți) și sunt configurate şi testate de specialiştii de la HP, Dell, Lenovo etc., fiind astfel asigurată compatibilitatea dintre componente, optimizat consumul de energie şi maximizate performanţele.

Majoritatea sunt clasa business, având o durată de viață, performanță și durabilitate mai mare decât a sistemelor din clasa consumer.

Beneficiezi de calitate și performanță sporită la prețuri mai mult decât accesibile! Sună bine!

Toate produsele noastre second hand vin însoțite de o Garanție de minim 12 luni, care poate ajunge și la 24 de luni în cazul produselor refubished!

Mai Verde!

Reutilizăm – Retestăm – Redăm viață IT-ului!

Produsele second hand și refurbished sunt prin însăși definiția lor produse ce au fost utilizate anterior și au o poveste în spate. Majoritatea provin de la companii din Uniunea Europeană, ce își schimbă periodic flota IT, fără ca produsele în sine să aibă vreo problemă sau vreo defecțiune.

Aceste produse sunt:
-    Testate și retestate – pentru a-și menține standardele de performanță și a fi perfect funcționale când vor fi repuse în vânzare
-    Curățate și revalorizate – pentru a îndeplini și criteriile estetice necesare
-    Reutilizate și reînnoite - consumul de materiale și energie pentru producerea unui sistem IT este foarte mare, a.î. intervenim în ciclul de viață al acestor produse, salvându-le de la depreciere și casare prematură. Prin intervenții mininale dpdv al impactului asupra mediului (curățare, retestare, îmbunătățirea unor componente uzate, etc), repunem produsele în circuitul economic, reciclând și revalorizând tehnologia IT.

Licențe originale mai ieftine, prin programul Microsoft Registered Refurbisher

 Licențierea prin acest program conferă aceleași beneficii (stabilitate, performanță, suport tehnic) ca o licențiere OEM standard, însă la o fracțiune de preț.

Licențele se pot achiziționa doar împreună cu un sistem second hand sau refurbished. 

În program sunt disponibile următoarele licențe:

  • Windows 7 Home 
  • Windows 7 Professional 
  • Windows 8 Home
  • Windows 8 Pro
  • Windows 10 Home
  • Windows 10 Pro 

 

© 2017 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.