De ce IT second hand?

Preloader

De ce IT second hand?

Pe o piaţă a tehnologiei extrem de concurenţială dar cu un ritm de înnoire/inovare foarte alert, a devenit atractiv pentru numeroase companii să-şi încerce norocul oferind cele mai noi calculatoare, cea mai performantă tehnică de calcul şi cele mai atrăgătoare device-uri mobile. Bătălia cea mare e pe produsele noi, acestea fiind considerate cele mai râvnite…

Când te întrebi însă pentru ce ai nevoie de un calculator şi tragi linie, poţi ajunge la o analiză mai pragmatică a nevoilor tale reale: ce calculator îţi permiţi cu adevărat, la ce îl vei folosi, ce funcţionalităţi trebuie neapărat să aibă, cât de performant trebuie să fie, ce garanţii trebuie să-ţi ofere. De notat că atunci când spunem calculator ne referim la orice device care-ţi permite să navighezi pe internet, să lucrezi etc, fie el desktop, laptop sau tabletă.

EVOcomputers a intrat pe nişa produselor IT&C second-hand şi refurbished pentru a veni în întâmpinarea unor nevoi reale ale clienţilor. Cu alte cuvinte, ca să depăşim barierele psihologice şi prejudecăţile ce însoţesc de obicei orice produs second hand, ne-am concentrat din start pe un segment aparte: piaţa calculatoarelor second hand/refurbished PERFORMANTE! Aceste produse sunt doar cu o generaţie în urmă şi pot face faţă cu brio cerinţelor actuale. În acest fel, calculatoarele EVOcomputers.ro sunt o alternativă mult mai accesibilă la calculatoarele noi oferite azi pe piaţă.

Altfel spus, nu avem Sony Vaio roz… dar avem un DELL Latitude refurbished grozav!

Produse IT brand, clasa business

Marcile de calculatoare si laptopuri second hand sunt din cele mai cunoscute, fiabile si performante: Dell, HP, Lenovo, etc. fiind astfel asigurată compatibilitatea dintre componente, optimizat consumul de energie şi maximizate performanţele.

Majoritatea sunt clasa business, având o durată de viață, performanță și durabilitate mai mare decât a sistemelor din clasa consumer.

Calculatoare importate din Germania, Suedia si Olanda

Produsele IT de pe EVOcomputers.ro nu sunt doar suficient de performante pentru cerinţele actuale, dar sunt şi foarte puţin uzate. Calculatoarele noastre au fost utilizate în instituţii şi corporaţii din Suedia, Germania, Olanda etc. de unde noi le importam direct. În plus, unele produse au fost doar expuse în showroom-uri sau au fost doar desigilate, acestea neprezentând niciun fel de semne de folosire, estetice sau functionale. Nu cumpărăm niciodată produse de la utilizatorii particulari (indivizi) şi nu facem schimburi.

Produse testate tehnic

Produsele noastre sunt testate şi verificate; atunci când le alegem suntem atenţi să nu prezinte urme accentuate de uzură. De exemplu, tastaturile laptopurilor arată ca noi, fără litere şterse, taste stricate şi aşa mai departe.

Garanţie 12 luni

Ca dovadă a încrederii noastre în produsele pe care ţi le oferim, toate produsele second hand vin cu o garanţie pe 12 luni.

Preturi accesibile

Față de produsele noi, prețul produselor second hand este mult mai mic si se poate ajunge la reduceri de până la 70-80%! Astfel, faci economii, fără a face rabat de la calitate. E super avantajos! 

 

 

 

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.