Licente Microsoft Refurbished

Preloader

Licente Microsoft Refurbished

Microsoft Registered Refurbisher

Programul Microsoft Registered Refurbisher este adresat companiilor care comercializeaza calculatoare refurbished sau second hand si care doresc sa ofere clientilor solutii optime de licentiere.

 

 

Ce calculatoare se califica pentru licentiere in programul Microsoft Registered Refurbisher?

Pentru ca un calculator sa poata beneficia de programul Microsoft Registered Refurbisher, trebuie sa indeplineasca concomitent 3 conditii:

 • sa fie mai vechi de 6 luni
 • sa fie second hand sau refurbished
 • sa fi avut o licenta originala de Windows instalata, respectiv sa aiba lipit pe carcasa un sticker cu Certificatul Original de Autenticitate (COA) aferent.

Ce licente sunt disponibile in programul Microsoft Registred Refurbisher?

In program sunt disponibile urmatoarele licente:

 • Windows 10 Home pe 32 si 64 bit
 • Windows 10 Professional pe 32 si 64 bit
 • Windows Server 2008

Cum stiu daca am fost licentiat corect prin programul Microsoft Registred Refurbisher?

Daca ai fost licentiat corect, atunci urmatoarele conditii vor fi intrunite:

 • Calculatorul tau trebuie sa aiba lipit pe carcasa sau pe CD (daca este vorba de o licenta Office), atat certificatul de autenticitate nou, cat si cel vechi. 

Microsoft COA vechi vs COA nou

COA vechi (stanga) si COA nou (dreapta)

 • Calculatorul trebuie sa fie livrat cu CD-ul original de instalare Windows sau cu o partitie de recuperare Windows pe hard-disk.
 • Factura care insoteste calculatorul trebuie sa confirme achizitia unei licente refurbished. De exemplu: Calculator Dell 745 + Lic Win 7 Pro Refurbished PC 00180830884241

Poti verifica daca EVOcomputers este inregistrata in programul Microsoft Registered Refurbisher aici.

Cum pot achizitiona o licenta prin programul Microsoft Registered Refurbisher?

Licentele nu se pot cumpara separat, ci numai impreuna cu un calculator second hand sau refurbished care a avut anterior o licenta instalata si numai de la companii acreditate Microsoft Registred Refurbisher, ca si EVOcomputers.

Cand expira o licenta achizitionata prin programul Microsoft Registered Refurbisher?

Licentele nu expira niciodata, insa sunt valabile doar pentru calculatorul achizitionat.

Daca mi se strica calculatorul, imi pierd licenta?

Orice componenta din calculator se poate inlocui fara sa-ti pierzi licenta, mai putin placa de baza. Totusi, daca se defecteaza placa de baza, licenta se poate pastra daca placa de baza defecta se inlocuieste cu exact acelasi model de placa de baza. In caz contrar, se considera un calculator diferit de cel licentiat initial si deci trebuie achizitionata o alta licenta.

De ce sa optez pentru un calculator refurbished?

Iata cateva motive:

 • In primul rand, pretul unui calculator refurbished este cu pana la 60% mai mic fata de unul nou.
 • In acelasi timp, calculatoarele reconditionate sunt de foarte buna calitate, 90% din ele facand parte din clasa business, ceea ce inseamna ca intrunesc un anumit standard de calitate si performanta.
 • Toate calculatoarele refurbished sunt trecute printr-un proces de testare si reconditionare, iar garantia lor este prelungita cu pana la 24 de luni.
 • Licente mai ieftine. Licentierea prin programul Microsoft Registered Refurbisher ofera aceleasi beneficii (stabilitate, performanta, suport tehnic) ca o licentiere OEM standard, insa la o fractiune de pret.
 • Nu in ultimul rand, faci un bine mediului inconjurator: in loc sa aruncam niste sisteme perfect functionale, le refolosim!

 

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.