Livrare

Preloader

Livrare

Livrare în maxim 2 zile în orice localitate

Ne străduim să livrăm calculatoarele aflate pe stoc în maxim 24 ore în oraşele mari ale ţării (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Brasov etc.) şi în termen de maxim 48 de ore în alte localităţi. În cazul în care produsul se poate aduce doar "la comanda" termenul de livrare va fi de maxim 14 zile. Te rugăm să ne contactezi pentru orice nelămurire.

La primire, clientul are obligația de a solicita curierului să asiste la despachetarea coletului pentru a se asigura că produsul nu a fost deteriorat în timpul transportului. În cazul în care se constată că produsul a ajuns deteriorat se întocmeşte un proces verbal în prezenţa curierului. De asemenea, în cazul calculatoarelor second hand, poţi să te convingi că starea produsului coincide cu cea descrisă pe site.

În cazul în care clientul observă că produsul a fost deteriorat în timpul transportului, dar nu întocmește procesul verbal împreună cu curierul la recepție, EVOcomputers nu își poate asuma răspunderea pentru defectele provocate de transport semnalate ulterior.

Toate produsele sunt asigurate pe durata transportului.

Comenzile pe care le înregistrezi pe EVOcomputers se procesează în fiecare zi de Luni până Vineri în intervalul orar 09.00 - 15.00. Dacă vei plasa vreo comandă în afara acestor intervale, aceasta va fi prelucrată în următoarea zi lucrătoare.

Comenzile online cu valoarea totala mai mare de 600 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita, daca clientul se autentifica pe site-ul www.evocomputers.ro.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 600 RON (tva inclus) se va aplica un cost de transport in valoare de 20 ron (tva inclus) indiferent de greutatea coletului, dacă este în raza de acoperire Fan Courier. În localitaţi mai mici, taxa este de 24 de lei.

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.