Modalitati de plata

Preloader

Modalitati de plata

Plata in numerar (ramburs)

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare (ramburs) sau la ridicarea produselor din magazinul EVOcomputers din Cluj-Napoca. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre reprezentantul curierului care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul bancar la ridicarea produselor din magazin (plata integrala)

La ridicarea produselor de la magazinul EVOcomputers din Cluj-Napoca, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Plata in rate in magazin, prin Star BT

Programul de plata in rate fara dobanda folosind cardul BT este disponibil pentru cumparaturi atat in magazinul EVocomputers din Cluj-Napoca cat si online pe www.evocomputers.ro.

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de 4 rate fara dobanda pentru orice cumparaturi efectuate la EVOcomputers. Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de EVOcomputers, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC EVOTRADE SRL
Cont lei: RO91 BTRL RONC RT02 5398 3401, deschis la Banca Transilvania 
Cod unic inregistrare: RO27708107

Plata online cu cardul bancar (plata integrala)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, EVOcomputers foloseste platforma MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont. Tranzactiile se fac in lei.Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. EVOcomputers.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul.

Plata online cu cardul in rate egale fara dobanda

Online prin intermediul platformei de plati electronice MobilPay se pot achita produsele achizitionate de pe site-ul EVOcomputers in cel mult 4 rate egale fara dobanda, prin urmatoarele carduri de credit/cumparaturi:

  • Carduri de credit incluse in programul Star BT – Banca Transilvania
  • Card Avantaj – Credit Europe Bank
  • Bonus Card - Garanti Bank

 

Plati securizate prin intermediul platformei Netopia MobilPay.

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.