Plata in rate fara dobanda!

Preloader

Plata in rate fara dobanda!

Nu ai toţi banii pe loc? Cumpără produsul dorit în maxim 4 rate, fără să plateşti nimic în plus!

EVOcomputers te ajuta sa achizitionezi orice produse de pe site-ul www.evocomputers.ro, utilizand unul din cele 3 carduri de credit acceptate la plata, in maxim 4 rate flexibile fara dobanda!

Cum aleg sa platesc in rate online, pe www.evocomputers.ro?

Pentru a plăti în rate cu unul din cardurile de credit acceptate, când eşti în procesul de cumpărare, alege la modalitatea de plată “Rate egale, fara dobanda”, selecteaza cardul de credit cu care vei face cumparaturile şi apoi selectează numarul dorit de rate (maxim 4):


 
Plata se face se platforma Netopia – MobilPay, o platforma complet securizata de plati electronice.

Cum funcţionează? Iată un exemplu de calculare a ratelor:

Valoarea totală a cumpărăturilor = 600 lei
Numărul de rate ales = 4
Rata lunară = 150 lei

Bonus Card - de la Garanti Bank

Avantaje Bonus Card - Cardul de credit multifuncţional

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din România care îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături la orice comerciant din ţară sau străinătate care afişează sigla MasterCard.

Cu Bonus Card te bucuri de:
- perioadă de graţie la cumpărături de până la 50 de zile;
- rate fără dobândă* în cele peste 5000 de magazine partenere;
- bonus la cumpărături de până la 10%, bonus care se transformă în bani ce pot fi folosiţi la noi cumpărături.

În plus, aplicând pentru Bonus Card poţi refinanţa cardurile de credit şi/sau liniile de credit de la alte bănci cu o ofertă avantajoasă:
- pana la 36 de rate fără dobândă* SAU
- 10 % discount din debitul refinanţat, plus 6 luni perioadă de graţie

*Pentru plata integrală a ratei lunare.

Cum obţin un Bonus Card?

Agenţiile GarantiBank: Completează Cererea de emitere Bonus Card şi depune-o împreună cu copia actului de identitate si documentele de venit (adeverinta de venit si fisa fiscala) la orice agenţie GarantiBank.
Online pe site-ul Bonus Card: Completează Cererea online de emitere Bonus Card şi un Agent de Vânzări GarantiBank va colecta documentele necesare de la adresa indicată de tine.
Alo Garanti 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţele de telefonie) Sună la Alo Garanti, lasă numele, prenumele şi numărul tău de telefon şi un Agent de Vânzări GarantiBank te va contacta.
ATM-urile GarantiBank: Inregistrează-ţi numele, prenumele şi numărul de telefon la ATM-urile GarantiBank şi un Agent de Vânzări GarantiBank te va contacta.
072AIBONUS: Trimite un SMS cu nume, prenume si oras la numărul de telefon 072AIBONUS (tarif normal) şi un Agent de Vânzări GarantiBank te va contacta in cel mai scurt timp.

Carduri de credit STAR BT - de la Banca Transilvania

Primesti puncte STAR pentru fiecare cumparatura cu cardul tau de credit, atat din tara cat si din strainatate. Valoarea in lei a unui Punct Star acumulat este de 1 leu. Punctele acumulate le poti folosi la comerciantii parteneri inclusi in programul de loialitate (comerciantii care ofera bonificatie sub forma punctelor Star). 

Cardurile de credit incluse in programul STAR BT: MasterCard Forte, MasterCard Forte - Divizia pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Visa Platinum si Business Credit Card.

Avantaje STAR:

  • Uneste-ti punctele star cu cei dragi, sa aveti liber la si mai multe cumparaturi
  • Cumuleaza punctele pe unul din carduri, daca detii doua sau mai multe carduri de credit 
  • Poti face cadou punctele acumulate persoanelor dragi tie, care detin un card de credit STAR

Cum obţin un Card BT?

•    Online, click aici
•    La orice sucursala Banca Transilvania
•    Prin Call Center, 0800 80 2273 (CARD) Apel gratuit in reteaua de telefonie fixa Romtelecom
*8028 Apelabil din retelele Vodafone, Orange si Cosmote sau 0264.594.337 apelabil din orice retea, inclusiv international.

CardAvantaj – de la Credit Europe Bank

CardAvantaj este un card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.In plus, cardul poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit, la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afisata sigla MasterCard sau Visa.

Carduri incluse sub sigla CardAvantaj: MasterCard Standard, MasterCard Gold, MasterCard Platinum, Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum.

Beneficile CardAvantaj:
•    Posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank,
•    Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM
•    Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare).
•    Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate)
•    Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.
•    Dubla functionalitate - credit/debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.
•    Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare.
•    Posibilitatea alimentarii contului de card la ATM-urile cu functie de "cash in"

Cum obţin un CardAvantaj?
•    Online, click aici
•    La orice sucursala Credit Europe Bank
•    Prin CEBLINE, apeland numerele 0801 000 0000801 000 000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750 000 0000750 000 000 (apelabil din orice retea)

 

 

 

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.