Retur produse

Preloader

Retur produse

Conform Legii OUG 34/2014, în mod legal, produsele pot fi returnate în termen de 15 zile, în stare perfectă, chiar dacă a fost folosit insa EVOcomputers ofere clientilor o perioada de gratie de pana la 60 de zile. Clientul trebuie să anunțe firma în prealabil la numărul de telefon 0758.781.781 și/sau adresa de e-mail info@evocomputers.ro și să expedieze un formular de retur trimis odată cu coletul returnat. 
 
Atenție! Produsele returnate fără anunțarea în prealabil a firmei nu vor fi acceptate. 
 
În cazul în care produsul nu este în starea inițială, clientul va suporta o sumă pentru prejudiciile aduse firmei. Suma va fi comunicată clientului în urma evaluării produsului de către o persoană de la service. Costurile de transport vor fi suportate de client, iar plata se va face în 14 zile de când produsul a fost recepționat de către noi. 
 
Atenție! Persoanele juridice nu pot opta pentru returnarea contravalorii produsului, ci doar pentru înlocuirea acestuia cu un produs similar. 
 
În cazul unui retur în termenul legal de 14 zile de la achiziție, se poate alege înlocuirea acestuia cu un produs similar sau returnarea contravalorii produsului cumpărat. După cele 14 zile există posibilitatea (în maxim 60 de zile de la cumpărarea produsului) de a returna produsul, cu o reținere de până la 20% din valoarea produsului.
 
Atenție! Pentru returnarea contravalorii produsului, singura opțiune este transferul bancar, toate comisioanele bancare vor fi suportate de către Evotrade SRL. Pentru aceasta, va trebui sa completați datele dumneavoastră pe cererea de retur.
 
Produsul trebuie retrimis în starea inițială, urmând procedura de mai jos:
1. Contactarea telefonică la 0758.781.781 sau 0725.646.646
2. Trimiterea unui e-mail la adresa info@evocomputers.ro prin care se anunță intenția de a returna produsul
3. Completarea formularului de retur (Click aici pentru a descărca formularul) și trimiterea lui prin curier, odată cu coletul
4. Livrarea produsului NUMAI prin curier împreună cu formularul de retur completat (costurile cu transportul produsului returnat vor fi suportate de către client)
5. Preluarea coletului și verificarea echipamentului de către personalul EVOcomputers
6. Soluționarea cererii (se informează clientul la telefon și prin e-mail)
7. Schimbarea produsului sau returnarea banilor
 
 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.