5 motive pentru alegerea unui laptop refurbished


Când vorbim despre laptopuri „refurbished”, multă lume tinde să eticheteze aceste produse „second hand”. Nimic mai greșit! Laptopurile refurbished arată și funcționează după standardele unui produs nou.

Diferența dintre Refurbished și Second Hand

 • Un laptop second hand este un produs folosit o perioadă mai lungă, generație mai veche, care a fost folosit de corporații, poate prezenta urme accentuate de uzură; acest produs este vândut de o firmă de profil și este testat înainte de a ajunge la cumpărător.
 • Un laptop refurbished poate fi nefolosit, provenind din suprastocuri, ceea ce înseamnă că arată și funcționează ca un produs nou sau care a fost expus la raft (poate prezenta urme sau mici zgârieturi pe carcasă) sau returnat după expirarea garanției (poate prezenta ușoare urme de folosire).

4 re

Laptopurile refurbished prezintă multe avantaje, dar acestea nu sunt prea cunoscute. Iată câteva avantaje pe care le prezintă un laptop refurbished:

 1. Produse brand și generație nouă

Brandurile precum Dell, HP, Lenovo sunt branduri foarte căutate și au componente de calitate, majoritatea din clasa business, atent construite, produsele având o durată de viață mai mare. EVOcomputers pune la dispoziție brandurile amintite și o gamă largă de laptopuri refurbished, generație nouă, cu procesoare performante: i3, i5, i7.

 1. Raportul preț/calitate

Un alt motiv favorabil achiziționării unui laptop refurbished este prețul. Laptopurile refurbished sunt egale calitativ cu produsele noi, au aceeași configurație ca și laptopurile noi și au un preț mai scăzut cu până la 40% mai ieftin decât unul nou.

Prețurile la EVOcomputers sunt extreme de convenabile, iar produsele pot fi adaptate, în funcție de bugetul fiecăruia: de la 890 RON până la 6 290 RON. În funcție de utilitate și performanță, puteți alege cel mai potrivit laptop refurbished. Cel mai apreciat și vândut model din luna februarie 2016 la EVOcomputers a fost laptopul Lenovo G500.

 1. Produse testate și garanție de până la 24 de luni

Laptopurile refurbished sunt achiziționate de către firmele de specialitate de la companii sau corporații. Produsele vândute de EVOcomputers sunt verificate, testate, unele piese sunt înlocuite cu altele noi și recondiționate, dacă este necesar. Echipamentele sunt livrate în ambalajul original sau în cutii similare care oferă protecție pe toată durata transportului.

Un alt avantaj al achiziționării unui laptop refurbished îl reprezintă perioada de garanție egală cu cea a unui produs nou, garanția unui produs poate ajunge până la 24 de luni sau chiar mai mult.

 1. EVOcomputers oferă o politică de retur flexibilă

Dacă nu sunteți mulțumit de produs, îl poți returna în 15 zile de la achiziție sau îl poți schimba în maxim 30 de zile de la achiziție cu unul mai performant, plătind doar diferența de upgrade. Mai multe detalii despre politica de retur găsiți aici.

 1. Licența preinstalată

Un alt motiv important de a achiziționa un laptop refurbished este faptul că acesta vine cu licență Windows preinstalată. EVOcomputers este una dintre puținele firme din România cu acreditare Microsoft Registered Refurbisher. Licențierea prin acest program oferă beneficii precum: stabilitate, performanță, suport tehnic, ca o licențiere OEM standard, însă la un preț mai mic.

De ce să cumperi de la EVOcomputers un laptop refurbished?

 • Produse refurbished by factory – produse nefolosite, like new;
 • Poze reale cu produsele;
 • Descrieri fără omisiuni;
 • Livrare din stoc;
 • Service specializat;
 • Verificare colet la livrare;
 • Returnare sigură dacă nu ești mulțumit de produs.

Află mai multe despre importanța alegerii unui produs refurbished aici.

Etichete: , , , , , ,