5 motive pentru care să cumperi un calculator second hand


Cu toate că există încă sentimentul de susceptibilitate când vine vorba despre achiziționarea unui calculator second hand, există numeroase motive pentru care să alegi un astfel de produs. Iată câteva motive relevante pentru care să cumperi un calculator second hand:

1 vf

 

  1. Prețul mic și accesibilitatea

Primul motiv (și evident, de altfel) pe care trebuie să îl aveți în considerare când urmăriți achiziționarea unui calculator second hand, este prețul mic al calculatoarelor second hand. Există o gamă largă de calculatoare second hand, în funcție de bugetul și nevoile fiecăruia, iar cerințele pot fi adaptate, în funcție de doleanțele clientului.

Un calculator second hand distribuit de EVOcomputers ce are un raport preț/calitate extrem de bun este calculatorul Small Form Dell Optiplex 790, model ce poate fi vizualizat și achiziționat aici.

  1. Gama largă de produse și produsele brand

După cum am amintit la punctul anterior, ca și client, ai la dispoziție o gamă largă de produse, dacă vorbim despre calculatoarele second hand. Majoritatea produselor sunt brand (Lenovo, HP, Dell, etc.) și au fost restaurate, optimizate, verificate și puse la revânzare.

EVOcomputers pune la dispoziție următoarele branduri de calculatoare: Lenovo, Dell, HP, Fujitsu Siemens.

  1. Optimizarea produselor și verificarea acestora

Un calculator second hand trece prin anumite procese de optimizare înainte să fie repus la vânzare. Piesele problematice, defecte sau lipsă au fost înlocuite în service-uri de specialitate. Prin urmare, calculatorul second hand funcționează ca și un calculator nou, doar că anumite componente au fost optimizate și verificate după implementarea lor.

EVOcomputers dispune de service autorizat și oferă servicii de reparații pentru produselor achiziționate de pe site-ul firmei.

  1. Garanția

Un beneficiu enorm cu privire la achiziționarea unui calculator second hand este faptul că acesta dispune de garanție (un an de zile, doi ani sau mai mult, în funcție de firmă), dacă sunt achiziționate din magazinele specializate IT (spre deosebire de site-urile de anunțuri gratuite, unde nu se oferă nicio formă de garanție).

Calculatoarele second hand comercializate de către EVOcomputers beneficiază de o garanție de 12 luni.

  1. Opțiunea de customizare și licența gratuită

La cererea clientului, calculatorul second hand poate fi completat sau îmbunătățit cu componente adiționale. Prin urmare, calculatorul second hand poate fi upgradat. Majoritatea calculatoarelor second hand vin cu licența Windows gata instalată. Acest lucru este un alt motiv important ce trebuie avut în considare dacă achiziționați un calculator second hand.

EVOcomputers asigură instalarea licenței gratuit de tip refurbished pentru calculatoarele second hand.

Etichete: , , , , , ,