Avantajele achiziționării unui Workstation


Ce înseamnă Workstation?

Un workstation este un computer special destinat aplicațiilor tehnice sau științifice. Acestea sunt utilizate de către o singură persoană și sunt conectate la o rețea locală și funcționează pe sistemul de operare multi-user. Prin urmare, un workstation poate fi considerat a fi un computer personal individual. Acest lucru este un avantaj în corporații, unde fiecare individ are nevoie de un computer individual.

Cui se adresează sistemele Workstation?

Calculatoarele tip Workstation sunt din ce în ce mai căutate de firmele de arhitectură, firmele de editare foto-video, aplicații de inginerie (CAD/CAM), firmele desktop publishing, firmele din domeniul dezvoltării software, dar și de alte firme care au nevoie de calculatoare cu o cantitate moderată de putere de calcul și cerințe înalte de calitate a graficii.

8 site

Un motiv principal al achiziționării unui workstation este raportul dintre preț și calitate. EVOcomputers deține atât workstation-uri refurbished, cât și workstation-uri noi, cu până la 40% mai ieftine și generație nouă. Întreaga ofertă de workstation-uri poate fi găsită aici.

Care sunt avantajele achiziționării unui Workstation?

Workstation-urile sunt construite pentru performanțe ridicate și volumul mare de muncă. Ele sunt create astfel încât să sistemul și prețul să fie adaptate și care să se potrivească cerințelor clientului. Principalele avantaje ale unui workstation sunt următoarele:

Redare rapidă pentru grafică complexă

Un workstation poate sprijini una sau mai multe plăci grafice profesionale. Dacă lucrați cu grafică detaliată 2D sau 3D, veți observa clar îmbunătățiri dramatice după achiziționarea unui workstation. Două modele ce redau grafica complex sunt workstation Dell T5600 și workstation Lenovo Thinkstation D30.

Puterea de procesare pentru aplicații de calcul intensiv

Un workstation poate fi configurat cu mai multe procesoare decât un PC, și mult mai puternice. Aplicațiile pretențioase, cum ar designul asistat pe computer, animația și crearea de conținut digital, toate acestea vor putea fi rulate simultan, fără a pierde din performanță. Lenovo ThinkStation P500 este un astfel de model și poate fi achiziționat la EVOcomputers, la link-ul acesta.

Memorie pentru sarcini vaste

Un workstation entry-level poate fi configurat cu aproximativ de două ori mai mult, dacă vorbim despre memoria unui desktop PC. Acest lucru fluidizează procesul creativ al designerilor, inginerilor, analiștilor și oamenilor de știință, care pot avea acces mai rapid la informațiile necesare.

Etichete: , , , , , , ,