Campania „Un PC/Un laptop achiziționat – O licență cadou” continuă!


Campania desfășurată de EVOcomputers în perioada 28 Martie – 13 Aprilie 2016 intitulată „Un PC/un laptop achiziționat – O licență cadou” a fost apreciată în rândul clienților noștri, motiv pentru care am decis prelungirea campaniei cu încă 15 zile, până la data de 30 Aprilie, inclusiv!

12 site

EVOcomputers încurajează licențierea produselor IT prin programul Microsoft Registered Refurbisher. Prin acest demers, EVOcomputers oferă clienților posibilitatea de a se licenția și de a beneficia de avantajele principale ale unei licențe, cum ar fi: securitatea, stabilitatea și performanța.

Dacă nu ai profitat până acum de ofertă și nu știți despre ce este vorba, aflați că la orice laptop sau PC cumpărat (refurbished, second sau nou) veți primi licența Windows 7 Home Refurbished cadou!

Promoția este valabilă în perioada 13 Aprilie – 30 Aprilie 2016, iar toate produsele beneficiază de licență cadou. Nu beneficiază de această promoție produsele care au deja licență!

După plasarea comenzii, personalul EVOcomputers te va contacta pentru confirmarea instalării licenței.

Prin urmare, te invităm să vezi oferta de calculatoare refurbished, second hand sau noi și promoțiile la laptopurile refurbished și second hand.
Spor la cumpărături!

EVOcomputers

Etichete: , , , , ,