Câștigătorii concursului “Câștigă făcând cumpărături!” (1-15 aprilie 2014)


11

Concursul “Câștigă făcând cumpărături!” s-a încheiat!

Toți cei ce au realizat o achiziție, de orice valoare, de pe site-ul nostru www.evocomputers.ro în perioada 1-15 aprilie, au intrat automat într-o tragere la sorți! Așadar…câștigătorii (aleși prin intermediul www.random.org) și premiile oferite sunt:

  • Kit Tastatură + Mouse Wireless Black merge către: Ștefan Trofin (Târgu-Neamț, jud. Neamț). Felicitări, Ștefan!
  • 2 vouchere a câte 50 RON. Voucherele sunt transmisibile: Liliana Cârstescu (Săcele, jud. Brașov) si Constantin Cercel (Târgu-Jiu, jud. Gorj)

Felicitări tuturor, vă rugăm să ne contactați în privat pentru a intra în posesia premiilor.

Concurs “Câștigă făcând cumpărături!” 1-15 aprilie 2014

Se apropie Sarbatorile de Pasti…tu ai inceput goana dupa cadouri pentru cei dragi, sau…de ce nu, pentru tine?

Super laptopuri, calculatoare, imprimante, monitoare, accesorii și componente IT…Tu le cauți, noi le avem! Mai mult, avem oferte speciale pentru orice buzunar: ai de unde alege din produsele noastre second hand, refurbished sau noi! În perioada 1-15 aprilie, orice comandă de la EVOcomputers poate fi câștigătoare!

Tot ce ai de făcut pentru a participa la concurs este:

  1. LIKE la pagina de Facebook EVOcomputers
  2. Comandă orice produs, de orice valoare, de pe www.evocomputers.ro

PREMIILE oferite:

Premiul cel mare: un kit de mouse&tastatură wireless
2 premii constând în 2 vouchere a câte 50 RON. Voucherele sunt transmisibile. Acestea se pot folosi până la 01.06.2014 doar la achiziția unor produse second-hand sau refurbished de pe site-ul www.evocomputers.ro. Valoarea minimă a comenzii în care poate fi folosit voucherul este de 500 RON.

Concursul se desfășoară în perioada 1-15 aprilie 2014. Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți prin programul www.random.org, dintre toți participanții care respectă cele 2 cerințe.  Tragerea la sorți va avea loc pe data de 16 aprilie 2014 ora 13:00.

Succes!

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,