EVOcomputers – MAI PERFORMANT!


156re

Pe o piaţă a tehnologiei extrem de concurenţială dar cu un ritm de înnoire/inovare foarte alert, a devenit atractiv pentru numeroase companii să-şi încerce norocul oferind cele mai noi calculatoare, cea mai performantă tehnică de calcul şi cele mai atrăgătoare device-uri mobile. Bătălia cea mare e pe produsele noi, acestea fiind considerate cele mai râvnite…

Când te întrebi însă pentru ce ai nevoie de un calculator şi tragi linie, poţi ajunge la o analiză mai pragmatică a nevoilor tale reale: ce calculator îţi permiţi cu adevărat, la ce îl vei folosi, ce funcţionalităţi trebuie neapărat să aibă, cât de performant trebuie să fie, ce garanţii trebuie să-ţi ofere. De notat că atunci când spunem calculator ne referim la orice device care-ţi permite să navighezi pe internet, să lucrezi etc, fie el desktop, laptop sau tabletă.

EVOcomputers a intrat pe nişa produselor IT&C second-hand şi refurbished pentru a veni în întâmpinarea unor nevoi reale ale clienţilor. Cu alte cuvinte, ca să depăşim barierele psihologice şi prejudecăţile ce însoţesc de obicei orice produs second hand, ne-am concentrat din start pe un segment aparte: piaţa calculatoarelor second hand/refurbished PERFORMANTE! Aceste produse sunt doar cu o generaţie în urmă şi pot face faţă cu brio cerinţelor actuale. În acest fel, calculatoarele EVOcomputers.ro sunt o alternativă mult mai accesibilă la calculatoarele noi oferite azi pe piaţă.

Altfel spus, nu avem Sony Vaio roz… dar avem un DELL Latitude refurbished grozav!

Produse IT brand, clasa business

Calculatoarele şi laptopurile noastre sunt dintre cele mai fiabile şi performante de pe piaţa IT second hand, fiind produse de nume mari din industrie, precum Dell, HP, Lenovo etc. De fapt, marca este o garanţie a faptului că aceste calculatoare conţin doar componente perfect compatibile, au consumul de energie optimizat şi „scot” maximul de performanţă din configuraţia lor.

Majoritatea sunt clasa business, având o durată de viață, performanță și durabilitate mai mare decât a sistemelor din clasa consumer.

Calculatoare importate “la prima mână” din Germania, Suedia și Olanda

Produsele IT de pe www.evocomputers.ro nu sunt doar suficient de performante pentru cerinţele actuale, dar sunt şi foarte puţin uzate. Calculatoarele noastre au fost utilizate în instituţii şi corporaţii din Suedia, Germania, Olanda etc. de unde noi le importăm direct. În plus, unele produse au fost doar expuse în showroom-uri sau au fost doar desigilate, acestea neprezentând niciun fel de semne de folosire, estetice sau funcționale. Nu cumpărăm niciodată produse de la utilizatorii particulari (persoane fizice) şi nu facem schimburi!

Produse testate și retestate tehnic

Produsele noastre sunt testate şi verificate cu mare grijă; atunci când le alegem, suntem atenţi să nu prezinte urme accentuate de uzură. De exemplu, tastaturile laptopurilor arată ca noi, fără litere şterse, taste stricate şi aşa mai departe.

Garanţie 12 luni

Ca dovadă a încrederii noastre în produsele pe care ţi le oferim, toate produsele second hand şi refurbished vin cu o garanţie de minim 12 luni.

Licențe Microsoft Refurbished

EVOcomputers este una dintre puținele firme din România cu acreditare Microsoft Registered Refurbisher. Licențierea prin acest program conferă aceleași beneficii (stabilitate, performanță, suport tehnic) ca o licențiere OEM standard, însă la o fracțiune de preț. Licențele se pot achiziționa doar împreună cu un sistem second hand sau refurbished.

În program sunt disponibile următoarele licențe:

  • Windows 7 Home pe 32 si 64 bit
  • Windows 7 Professional pe 32 si 64 bit
  • Windows Server 2008

Achiziţionarea unui calculator/laptop second hand sau refurbished este o alegere isteaţă! Beneficiezi de calitate și performanță sporită la prețuri mai mult decât accesibile! Sună bine!1

Etichete: , , , , , , , , , , ,