EVOcomputers susține BattleLab Robotica 2014!


Afis BattleLab Robotica

EVOcomputers este alături de studenții clujeni din cadrul UTCN, susținând cu mândrie un eveniment tehnic competitiv aflat la a 4-a ediție: BattleLab Robotica.

Fenomenul BattleLab Robotica a început în 2011, când BEST Cluj-Napoca și Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice și-au unit forțele pentru un eveniment unic în oraș – un concurs de sumo robotic.

Concursul este adresat tuturor studenţilor din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi tuturor studenţilor din universităție cu profil tehnic din România, indiferent de specializarea sau de anul de studiu din care fac parte.

Tema evenimentului este implementarea de roboți de sumo autonomi, capabili să identifice și să elimine de pe suprafața de joc robotul advers în competiții de tip  “1 la 1”. Concursul BattleLab Robotica reprezintă o oportunitate pentru studenţi de a-şi valorifica abilităţile practice pe baza conceptelor teoretice asimilate pe durata anilor de studiu.

De la an la an, roboții au devenit tot mai puternici iar competiția tot mai palpitantă, motiv pentru care susținătorii echipelor sunt bineveniți.

Evenimentul va avea loc în dat de 12 aprilie 2014 și se va desfășura în incinta Universităţii Tehnice pe strada Bariţiu nr. 26 în amfiteatrul P03.

EVOcomputers va premia la finalul evenimentului una din echipele câștigătoare! Vă așteptăm alături de noi, la eveniment, pentru a încuraja și premia cele mai bune proiecte!

Vom reveni săptămâna viitoare cu poze și impresii de la concurs! Stați cu ochii pe noi:)

Etichete: , , , , , , , , ,