IT second hand si refurbished: MAI AVANTAJOS!


155

Vara, multi dintre noi ne direcționam bugetul în special către vacanțe si calatorii.  Si totusi, nu ai vrea sa renunti nici la acel laptop/PC, pe care ti-l doresti de mult…Cum sa faci, sa le poti avea amandoua, fara un efort financiar deosebit?

Venim în sprijinul tău cu o propunere de produse IT super avantajoase dpdv al raportului preț – calitate: produsele IT second-hand si refurbished, precum și cu soluții de finanțare flexibile, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Așa cum ți-am prezentat și într-un articol precedent, produsele second hand și refurbished arată și se comportă întocmai ca și unele noi, diferența se simte doar în buzunarul tău! Față de produsele noi, prețul produselor reutilizate este mult mai mic și se poate ajunge la reduceri de până la 70-80%! Astfel, faci economii, fără a face rabat de la calitate. Produsele sunt la performanță clasa business, dar accesibile oricui! Cumpără isteț!

 Modalități de plată avantajoase!

161
Persoane Fizice: plată în până la 4 rate egale fără dobândă, prin unul din următoarele carduri de cumpărături:
–    Bonus Card – Garanti Bank
–    Cardurile de credit STAR BT – Banca Transilvania
–    Card Avantaj – Credit Europe Bank

Persoane Juridice: leasing IT prin Grenke Leasing. Chiria e complet deductibilă fiscal, astfel încât nu blochezi sume mari de bani în echipamente. Le lași pe acestea înainte să producă bani pentru tine. Citeste mai multe aici despre posibilitatea de finantare a echipamentelor IT.

Promotii si reduceri

Urmărește promoțiile noastre permanente precum și pe cele săptămânale și/sau lunare și fii la curent cu ofertele speciale ce le trimitem periodic,  prin Newsletter-ul EVOnews (abonează-te acum!).

Reduceri pentru studenti

5REDIM

Iar dacă ești student posesor de Studcard/Omnipass/Stud Pass, ai reduceri permanente la toate produsele și serviciile noastre:

  • 10% REDUCERE la laptop-uri și calculatoare second hand și refurbished
  • 3% REDUCERE la laptopuri noi
  • 5% REDUCERE la calculatoare noi
  • 3% REDUCERE la componente și accesorii IT

In plus fata de aceste reduceri, studentii clujeni (posesori de StudCard/Omnipass) mai pot beneficia, pe baza cardului, de o oferta speciala la serviciile ce tin de SERVICE: 50% reducere la Diagnosticare si Manopera service, in limita a 3 astfel de solicitari/an, in cadrul service-ului nostru din B-dul. Nicolae Titulescu, nr. 17, Piata Cipariu, Cluj-Napoca (vizavi de Brinel), de Luni-Vineri, intre orele 10-18. Află mai multe.

1

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,