De ce EVOcomputers?

Preloader

De ce EVOcomputers?

Achiziționând un calculator Refurbished de la EVOcomputers, ai garanția că acesta a trecut testele efectuate de specialiștii noștri și îndeplinește aceleași standarde de calitate ca și unul nou. În plus, este mai ecologic și mai accesibil decât un produs nou, iar garanția oferită este de minim 2 ani.

Produsele Refurbished au dreptul la o a doua șansă de a face viața cuiva mai ușoară, iar un produs cu o tehnologie depășită nu poate decât să își încurce utilizatorul. De aceea, comercializăm doar produse performante, clasa business, din ultimele generații, care fac față cu brio cerințelor actuale.

O mare parte din calculatoarele și laptopurile Refurbished comercializate de noi sunt nefolosite, care fie provin din supra-stocuri, fie au fost expuse la raft.  Restul provin de la companii sau instituții din SUA și UE, care își schimbă frecvent echipamentele IT.

Fiind specializați pe nișa produselor IT Refurbished, considerăm că e important ca orice client să știe exact care e starea în care va primi produsul comandat. Tocmai de aceea, PC-urile si laptopurile Refurbished sunt împărțite în trei categorii (Gold, Silver, Bronze) și sunt reprezentate prin poze reale pe site-ul nostru.

✓ Toate produsele au fost testate și recondiționate (dacă a fost cazul) de către specialiștii noștri.

✓ Ne tratăm clienții cu respect și comunicăm deschis în ceea ce privește starea produselor 

Consultanții noștri sunt foarte bine pregătiți și te pot ajuta să-ți alegi calculatorul potrivit pentru nevoile si bugetul tău. Iar dacă vei întâmpina vreo problemă, colegii de la service-ul atestat o vor rezolva în cel mai scurt timp.  

Microsoft
Registered
Refurbisher
Acreditare
ISO 9001
Partener
oficial Dell
Partener
oficial Lenovo
Stocuri
actualizate
permanent

 

Evoluția firmei Evocomputers

Suntem unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente IT Refurbished și Second Hand din România, avem o firmă-mamă în SUA, iar din 2016 am început să ne extindem activitatea și pe piața din Europa. Oferim produse Refurbished din următoarele categorii: Unități Desktop, Calculatoare All-in-One, Laptopuri, Monitoare, Workstations, Servere și Componente PC

Suntem specializați pe produse IT Refurbished, care provin din suprastocuri, din produse expuse la raft sau din produse returnate de clienți în perioada de garanție. Avantajul principal al acestor produse? Sunt la fel de performante, dar cu pâna la 40% mai ieftine față de cele noi! În plus, calculatoarele Refurbished pe care le comercializăm vin cu licența Windows preinstalată, pentru a putea fi folosite încă din prima clipă.

Produsele noastre sunt din ultimele generații (i3, i5, i7), iar o mare parte din ele nu au fost folosite. Importam doar din SUA sau UE și testăm riguros toate produsele înainte de le pune spre vânzare. Comercializăm doar produsele care au trecut testele de performanță.

Avem peste 5 ani de activitate, ceea ce ne ne oferă un dublu avantaj: pe de o parte, suntem destul de tineri și dinamici pentru a ne adapta la toate cerințele pieței; iar pe de altă parte, avem destul de multă experiență pentru a face față tuturor situațiilor cu care ne confruntăm. 

Ne adresăm atât persoanelor fizice, care doresc să achiziționeze un produs care se potrivește cerințelor la un preț avantajos; cât și companiilor care doresc să ofere angajaților echipamente pentru efectuarea unor operațiuni complexe, cu un buget redus.

De asemenea, o altă categorie de clienți o reprezintă instituțiile publice, școlile și facultățile care vor să ofere angajaților și studenților acces la tehnologie performantă, făcând economii însemnate în același timp. 

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.