Misiune, Viziune, Valori

Preloader

Misiune, Viziune, Valori

EVOcomputers: avantajos - performant - verde!

EVOcomputers este o marca inregistrata a SC Evotrade SRL, fiind unul dintre cei mai mari importatori directi de produse IT refurbished si second-hand din tara.

Atat prin magazinul nostru online www.evocomputers.ro cat si in showroom-ul din Cluj-Napoca, ne-am specializat in comercializarea unei game variate de produse IT brand  (Dell, HP, Fujitsu, Lenovo, Siemens, etc), precum: calculatoare si laptopuri ce se pot achizitiona cu licenta Windows, tablete, monitoare, componente PC si periferice diverse, imprimante profesionale, servere si aplicatii software.

Toate produsele noastre sunt testate, reconditionate atat tehnic, cat si estetic, caracterizate prin configuratii performante, in acord cu necesitatile tehnice actuale. Mai mult, acestea beneficiaza de oferte de preturi excelente (cu discounturi ce pot ajunge pana la 40% din pretul aceluiasi produs nou), cu garantie de minim 12 luni la produsele Second Hand si de minim 24 luni la produsele Refurbished si livrare rapida prin curier oriunde in tară. Totodata, oferim clientilor nostri servicii post-vanzare/de mentenanta, printr-o echipa de service dedicata.

EVOcomputers este acreditat Microsoft Registered Refurbisher, astfel ca putem sa oferim, o data cu produsele noastre refurbished sau second hand, si licente Windows refurbished originale. Licentierea prin acest program ofera aceleasi beneficii (stabilitate, performanta, suport tehnic) ca o licentiere OEM standard, insa la o fractiune de pret!

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi clientilor alternative. Dorim sa popularizam conceptul de Refurbished si sa demonstram ca aceste produse au o durata de viata ridicata si reprezinta o varianta mai accesibila, dar la fel de performanta ca produsele noi. Consultantii nostri va pot ajuta sa va alegeti produsul potrivit, chiar daca bugetul este mic, iar cerintele foarte mari.

Viziune

Ne dorim ca prin gama variata de produse si servicii oferite la cea mai buna calitate, prin respect fata de consumatori, de mediu si de angajati sa devenim prima optiune pentru clienti si un lider intre furnizorii de solutii IT&C refurbished, second-hand si noi din tara .

Valori

Viziunea EVOcomputers se sprijina pe 3 valori fundamentale, in care credem cu totii:

Axarea pe nevoile clientului: intelegem nevoile tehnice si financiare ale clientului si ii propunem solutia personalizata care sa-i depaseasca asteptarile. Suntem transparenti si corecti in privinta produselor ce le propunem, indiferent ca acestea sunt refurbished, second-hand sau noi. Oferim pretul corect, garantii, livrare rapida, plata flexibila, service post-vanzare, si o echipa dedicata ce poate oricand oferi suport post-vanzare. Putem oferi solutii complete IT&C, la cel mai bun raport calitate-pret. 

GREEN IT - Respect fata de mediu: Echipamentele tehnice in domeniul IT&C au un ritm de innoire extrem de accentuat. Cu toate acestea, produsele noastre ce au doar 1-3 ani vechime sunt inca in stare perfecta de functionare si performante. Reciclam, protejam mediul, redam viata si oferim o noua destinatie, un nou proprietar produselor refurbished si second hand, asigurand in acelasi timp garantia acestora si nivelul lor calitativ. 

Grija pentru angajati: credem cu tarie ca angajatii nostri sunt cea mai valoroasa resursa a EVOcomputers. Suntem o echipa dinamica, ce isi uneste eforturile si expertiza variata pe diferite domenii pentru a oferi clientilor nostri o experienta cat mai placuta si confortabila, atat online cat si offline. Credem in excelenta si vom cauta sa fim mereu mai buni in ceea ce facem.

Pentru a fi mereu la curent cu proiectele si ofertele noastre speciale, te invitam sa te abonezi la newsletter-ul nostru EVOnews si/sau sa ne urmaresti pe Blog!

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.