Laptop Lenovo Yoga 2 13" Multi-Touch Intel Core i3-4030U 1.9GHz, 8GB RAM, 256GB SSD, Full HD

Preloader

Laptop Lenovo Yoga 2 13" Multi-Touch Intel Core i3-4030U 1.9GHz, 8GB RAM, 256GB SSD, Full HD

32%
Garantie: 24 luni
Livrare in 24-48 ore!
1.490,00 lei
2.190,00 lei
Acest produs este indisponibil

Cat de multumit esti de acest produs?

4.2 din 18 voturi
Optiuni upgrade
(sterge)

Pret: 1.490,00 lei Acest produs este indisponibil

Stare produs

Refurbished by factory (nefolosit);

 

SILVER

Stare produs: nefolosit;

Proveniența: expus la raft;

Aspect: posibile urme sau mici zgârieturi;

Testat: în fabrică;

Licențiere: preinstalată;

Garanție: 24 de luni;

 

Vezi poze reale by EVOcomputers.

 
Descriere

 

Design Flip-and-Fold de 360 de grade

Un PC când aveți nevoie, o tabletă când vreți una și mai mult. Schimbați cu ușurință între patru moduri: laptop, stand, tabletă și tent, în timp ce Lenovo Transition comută automat setările de sistem și blochează tastatura. Secretul: Designul unic și ecranul tactil al Yoga 2 Pro permit ecranului să se rotească cu 360 de grade în jurul axei, ceea ce înseamnă că puteți selecta modul de utilizat în funcție de ce alegeți să faceți.

Aplicații pentru orice mod

Yoga 2 Pro este acum încărcat din fabricație cu software personalizat care vă ajută să beneficiați la maximum de fiecare mod. Software-ul nostru exclusiv Lenovo Recommends recunoaște când comutați între moduri și recomandă aplicațiile care funcționează cel mai bine. Aplicații preîncărcate ca Phone Companion, Camera Man, Photo Touch și Chef vă oferă cele mai bune experiențe ale fiecărui mod și vă permit să vă distrați când doriți.

Ecran Quad HD+

Rezoluția extrem de mare a ecranului Yoga 2 Pro, QHD+ de (3200 x 1800), cu capacitate multitouch în 10 puncte și fabricat din sticlă Corning permite imagini spectaculoase, în timp ce tehnologia IPS (in-plane switching, comutare coplanară) asigură că imaginile vor fi clare din multe unghiuri de vizualizare.

Procesare de ultimă generație

Yoga 2 Pro este dotat cu noul procesor de a patra generație Intel® Core™, care vă oferă puterea de a vă juca, a vă distra sau a vă inspira. Bucurați-vă de o performanță de excepție și de o grafică vibrantă pentru a lucra în multitasking cu succes, de o durată a bateriei uimitoare care vă susține și de caracteristici de securitate încorporate, pentru a vă menține datele în siguranță.

Design subțire și ușor; autonomie mare a bateriei

Începând de la numai 1,39 kg și cu o grosime de doar 15,5 mm, Yoga 2 Pro este ultraportabil și este perfect pentru cei care fac treaba din mers. Și cu peste 9 ore de autonomie a bateriei, puteți fi pe drum toată ziua, fără a reîncărca.

Lenovo Motion Control

Utilizați camera web ca dispozitiv de intrare - răsfoiți fără efort printre pagini, derulați melodii înainte și înapoi, modificați nivelul de volum sonor și executați alte comenzi simple cu o simplă mișcare a mâinii.

Lenovo Voice Control

Lenovo Voice Control vă permite să efectuați activități pe dispozitivul dvs. Yoga 2 Pro spunându-i pur și simplu ce să facă sau întrebând ceva.

Stocare SSD ultrarapidă

Vă puteți baza pe viteze ultrarapide de citire/scriere, cu un spațiu de stocare SSD fiabil de până la 512 GB.

Tastatură AccuType iluminată

Renumita tastatură AccuType este proiectată ergonomic, pentru a face tastarea mai confortabilă și pentru a reduce erorile, iar tastele sale iluminate o fac ușor de folosit în medii cu lumină redusă.

Boxe stereo cu Dolby® Home Theater®

Boxele modelului Yoga 2 Pro oferă un sunet stereo bogat, iar Dolby Home Theater furnizează o experiență audio captivantă.

Certificare ecologică

Când cumpărați un Yoga 2 Pro, susțineți totodată și mediul înconjurător. Yoga 2 Pro este primul laptop care a obținut certificarea Green Mark de la TUV. Acest premiu recunoaște istoricul Lenovo de responsabilitate socială, de procese de producție prietenoase cu mediul și de consum redus de energie. Vezi mai multe detalii aici!

Specificatii
Procesor
Socket
FCBGA1168
Tip procesor
Intel Core i3
Model procesor
i3-4030U
Frecventa
1.9 GHz
# of Cores
2
# of Threads
4
Cache
3 MB
Mod de operare
64-bit
DMI
5 GT/s
Procesor Grafic
Intel HD Graphics 4400
Intel Wireless Display
Da
Tehnologie Intel InTru 3D
Da
Tehnologie Hyper-Threading
Da
Tehnologie VT-x
Da
Tehnologie VT-d
Da
Tehnologie vPro
Nu
Tehnologie Turbo Boost
Nu
Tehnologie de fabricatie
22 nm
Putere termica
15W
Toate specificatiile » Restrange »

© 2019 EVOcomputers Cluj Napoca. Toate drepturile rezervate.
 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.