Laptop ThinkPad T550 15.6" Intel Core i5-5300U 2.9GHz, 8GB RAM DDR3, 128GB SSD + Licenta Windows 8.1

Preloader

Laptop ThinkPad T550 15.6" Intel Core i5-5300U 2.9GHz, 8GB RAM DDR3, 128GB SSD + Licenta Windows 8.1

25%
Garantie: 24 luni
Livrare in 24-48 ore!
1.650,00 lei
2.190,00 lei
Acest produs este indisponibil

Cat de multumit esti de acest produs?

2.7 din 50 voturi
Stare produs

 

Vezi poze reale by EVOcomputers.

 

                                                                        

 

 

 

 

 

Descriere

 

Pregătit pentru business

Cu toate porturile de conectare de care are nevoie o firmă, plus cele mai recente procesoare Intel® Core™ din seria i într-un ambalaj suplu, ușor și rezistent, acest laptop este construit pentru afaceri și gata de implementat. De asemenea, cele două sloturi DIMM și trei porturi USB 3.0 îl fac să fie pregătit pentru toate activitățile unei întreprinderi.

Tehnologie Power Bridge

Power Bridge combină o baterie internă cu o baterie externă ce se poate înlocui fără a opri computerul, oferind flexibilitate și autonomie maximă a bateriei. Schimbați bateriile fără a opri laptopul, folosind o baterie suplimentară de voiaj pentru a mări timpul dintre încărcări la 24 ore.

Operare silențioasă a ventilatoarelor

Încorporând diferite unghiuri de atac pe paletele adiacente, ventilatoarele noastre reduc zgomotul fără a afecta performanța de răcire, pentru un mediu de lucru mai silențios.

Securitate de clasă business

Disponibil cu cititor de amprente, acest laptop vă permite utilizarea datelor biometrice pentru logare, astfel că un gest al degetului devine parola dvs. Opțiunile de securitate Intel® și vPro îmbunătățesc protecția și flexibilitatea atunci când realizați upgrade-uri. Iar un cip Trusted Platform Module (TPM) vă criptează și mai mult informațiile importante.

Tastatură premiată

Tastatura ergonomică legendară ThinkPad, de dimensiuni normale și rezistentă la vărsarea accidentală de lichide, este renumită pentru gama completă de taste, pentru senzația de tastare excelentă și pentru dispozitivul de indicare TrackPoint®. Și este optimizat pentru Windows 8 și versiunile ulterioare, cu butoane multimedia convenabile, indicatori de stare LED, capacitatea de blocare a tastelor funcționale și acces imediat la vizualizarea aplicațiilor. În plus, clickpadul de următoarea generație este spațios și include butoane, pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor. Opțiunea de iluminare a tastaturii facilitează lucrul în mediile cu luminozitate scazută.

Ecran tactil opțional IPS FHD++ de 15,6", 300-nit

Configurați modelul T550 cu un ecran LCD FHD++ (rezoluție 2880 x 1620) cu tehnologie IPS și bucurați-vă de o experiență vizuală superioară. Tehnologia IPS permite culori vii și unghiuri de vizualizare de aproape 180 de grade. Adăugați un panou tactil pentru navigare îmbunătățită și timp de răspuns remarcabil.

WWAN opțional pentru conectare 3G/4G

Pentru o mobilitate crescută configurați-vă laptopul cu conectare WWAN, care vă va permite accesul la rețelele 3G sau 4G oferite de companiile de telefonie mobilă terțe.

Testat conform standardelor militare

Testarea pentru specificații de nivel militar validează rezistența, durabilitatea și calitatea acestui laptop, testând 11 parametri: presiune ridicată, umiditate, vibrații, temperatură înaltă, șoc de temperatură, presiune joasă (4572 m), temperatură scăzută, radiații solare, fungi, sare și praf.

Port VGA

Mulți clienți au încă nevoie de un port VGA pentru conectarea unui proiector în sălile de conferință, iar VGA nativ înseamnă că nu mai este necesar un dongle care trebuie cumpărat, acesta putând fi pierdut și mai apoi fiind nevoie sa fie înlocuit.

Transfer rapid de date

Mutați rapid datele între laptop și alte dispozitive. Prin USB 3.0 - este până la de 10 ori mai rapid decât tehnologiile USB anterioare și este compatibil retroactiv cu USB 2.0.

Boxe duale cu Dolby® Home Theater® și Advanced Audio™

Claritate audio sporită și volum maximizat fără distorsiuni - beneficiați de un sunet clarși captivant prin intermediul boxelor duale, cu cele mai recente inovații Dolby®.

Cameră web HD de 720p integrată

Capacitățile video și audio cu claritate înaltă, tehnologiile de recunoaștere facială și de eliminare a zgomotului tastaturii vă vor ajuta în conferințele web sau în chat, oferindu-vă senzația că vă aflați la fața locului. Microfoanele digitale cu dublu senzor asigură o experiență audio superioară.Vezi sursa aici!

Specificatii
Procesor
Socket
FCBGA1168
Tip procesor
Intel Core i5
Model procesor
i5-5300U
Anul lansarii
2015
Frecventa
2.3GHz
Max Turbo Frecventa
2.9 GHz
# of Cores
2
# of Threads
4
Cache
3 MB
Mod de operare
64-bit
DMI
5 GT/s
Procesor Grafic
Intel HD Graphics 5500
Intel Wireless Display
Da
Tehnologie Intel InTru 3D
Da
Tehnologie Hyper-Threading
Da
Tehnologie VT-x
Da
Tehnologie VT-d
Da
Tehnologie vPro
Da
Tehnologie Turbo Boost
2.0
Tehnologie de fabricatie
14 nm
Putere termica
7.5W
Toate specificatiile » Restrange »

© 2019 EVOcomputers Cluj Napoca. Toate drepturile rezervate.
 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.