Reduceri pentru studenti

Preloader

Reduceri pentru studenti

 

A fi student este una dintre cele mai frumoase etape ale vieții: puține griji, distracție, socializare și un viitor plin de posibilități. Pe de altă parte însă, cu toții știm că această etapă presupune și anumite provocări și dificultăți, multe dintre ele de ordin financiar.

Din aceste motive și nu numai, venim cu o ofertă special gândită pentru nevoile tehnologice și financiare ale studenților posesori de carduri studentesti: Studcard/Omnipass si Stud Pass.

Studcard/Omnipass - pentru studentii din Cluj-Napoca

StudCard este un proiect al Consortiului Studentilor din Romania, lansat in premiera in Cluj-Napoca in 2006, avand ca scop principal dezvoltarea activa din punct de vedere social, educational, cultural, profesional si economic al studentilor, implicit tinerilor.

Activitatea principala a proiectului StudCard-ului este de a le oferi tinerilor o gama variata de beneficii si gratuitati la agenti economici din centrele in care activeaza. Principala reducere pe care o ofera este cea la transportul in comun, urmata de alte peste 500 de reduceri la partenerii comercianti. 

Reducerile oferite de EVOcomputers pentru studenții posesori de card  Studcard/Omnipass

  • 10% REDUCERE la laptop-uri și calculatoare second hand și refurbished
  • 3% REDUCERE la laptop-uri noi
  • 5% REDUCERE la calculatoare noi
  • 3% REDUCERE la componente și accesorii IT

Magazin si Service in Cluj

Adresa: Str Avram Iancu nr 442-446, Complex Logistic Coratim II, Depozit 5, Floresti, jud Cluj

Luni-Vineri: 9-17

Stud Pass - pentru studentii din Iasi

Stud Pass vine în sprijinul studenților ieșeni și le oferă un card cu ajutorul căruia aceștia pot obține reduceri de până la 90%, gratuități și oportunități de dezvoltare personală de la firmele și instituțiile publice ce au încheiat un parteneriat cu Stud Pass. Totodată, acest card are toate șansele să devină legitimația universală a studenților și elevilor din Iași, scopul Stud Pass fiind acela de a fi sursa principală de informare pe care studenții o folosesc zilnic. Vezi mai multe despre Stud Pass pe Facebook.

Reducerile oferite de EVOcomputers pentru studenții posesori de card  Stud Pass

  • 10% REDUCERE la laptop-uri și calculatoare second hand și refurbished
  • 3% REDUCERE la laptop-uri noi
  • 5% REDUCERE la calculatoare noi
  • 3% REDUCERE la componente și accesorii IT

Pentru a beneficia de reducerile de mai sus, la comanda unui produs de pe site-ul www.evocomputers.ro studentul trebuie să includă numărul cardului Stud Pass la rubrica Informații Suplimentare din formularul de comandă. Un operator va verifica validitatea cardului  și va opera manual procentul corespunzător de reducere. Cardurile pot fi comandate AICI.Vezi pagina EVOcomputers de pe site-ul StudPass. Reducerea nu se aplica produselor aflate in alte promotii!

Beneficii pentru studenți

•    Prețuri mici, reduceri permanente, promoții săptămânale, mai ales în cazul în cazul produselor second-hand și refurbished
•    Garanție de 12-24 luni la toate produsele
•    Modalități de plată flexibile: Se poate opta între a plăti în numerar (la ramburs) sau online cu cardul. În plus, mai oferim posibilitatea de plată online în rate egale, fără dobândă!
•    Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 600 lei
•    Licențe refurbished la prețuri mici – prin programul Microsoft Registered Refurbisher, ce se pot achiziționa împreună cu orice laptop sau calculator second hand/refurbished
•    Soluționarea garanțiilor în cel mai scurt timp de către un personal certificat, în cadrul departamentului nostru intern de Service
•    Livrarea produselor se face în 24-72 de ore – livrările se fac prin curierat rapid oriunde în țară. În București și orașele reședință de județ livrarea se face în 24 ore
•    Calitate garantată – pentru toate produsele noi, refurbished și second-hand. Acestea sunt testate, resigilate sau absolut noi și toate se livrează însoțite de garanții
•    Asigurăm consultanță în alegerea celui mai bun produs  si suport tehnic telefonic

Pentru a fi mereu informat în legătură cu ofertele speciale săptămânale realizate de compania noastră (promoții, discount-uri, lichidări de stoc, oferte speciale și alte reduceri/campanii promoționale), vă invităm să vă abonați la Newsletterul EVOcomputers si sa ne urmariti pe Blog!

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.