Politica de confidentialitate

Preloader

Politica de confidentialitate

EvoComputers.ro nu vă pune la dispoziţia terţilor datele tale personale, ci le va folosi doar în scopul onorării comenzilor şi pentru a te informa în legatură cu ofertele magazinului sau cu diverse aspecte ale funcţionării site-ului.

Magazinul online va stoca datele tale personale pentru a te informa în legatură cu situaţia contului tău, în legatură cu starea comenzilor tale şi în legatură cu ofertele curente, prin intermediul unui newsletter. De asemenea, EvoComputers.ro îţi poate trimite felicitări, cupoane de reduceri sau alte asemenea mesaje.

EvoComputers.ro nu va face apel la spam. Dacă primeşti vreun email de la noi, asta înseamnă că ai furnizat în mod explicit adresa ta de email pe www.evocomputers.ro. Poţi opta pentru ştergerea datelor tale personale din baza noastră de date. De asemenea, dacă nu doreşti să mai primeşti newslettere de la noi, poţi să te dezabonezi folosind link-ul din partea de jos a newsletter-ului EvoComputers.ro.

În cazul plaţii online, cu cardul, procesarea datelor de card se va face prin serviciile băncii Credit Europe Bank, iar EvoComputers nu poate avea acces la niciun fel de detalii legate de cardul tău.

Pentru mai multe informaţii şi suport, ne puteţi contacta la adresa de email info@evocomputers.ro.

 

© 2019 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.