Calculatoare second hand si noi

Preloader

Showroom Cluj

Noul sediu EVOcomputers: depozit, birouri si showroom in Complexul Logistic Coratim II, Floresti!

 

La începutul lunii iulie 2014, EVOcomputers s-a mutat - atât cu showroom-ul cât și cu service-ul, depozitul și cu birourile administrative - într-un sediu nou, in luna septembrie 2015 EVOcomputers s-a mutat din nou intr-un sediu care să corespundă standardului de dezvoltare atins precum și planurilor de creștere pentru perioada următoare. Din 2017, datorită expansiunii rapide a afacerii, EVOcomputers și-a schimbat încă o dată locația.  

Noua locație EVOcomputers la care putem fi găsiți este 
Str Avram Iancu nr 442-446, Complex Logistic Coratim II, Depozit 5, Florești, jud Cluj, la doar câțiva metri de șoseaua națională E60. Aici, într-un spațiu adecvat business-ului nostru ne vom desfășura activitatea de service, magazin si depozit.

Telefoanele la care veți putea contacta echipa de vânzări din magazin, sunt 0758/781.781 și 0725/646.646. Echipa de service va răspunde la numerele 0747/212.212.

Adresele de e-mail, precum și numerele de telefon mobile ale membrilor echipei EVOcomputers rămân neschimbate și sunt disponibile aici

Anul acesta împlinim 7 ani de activitate susținută și creștere constantă pe domeniul online, pe nișa de piață IT&C second hand/refurbished. Capacitatea sediului nostru din Luna de Sus a devenit insuficientă, astfel încât pentru a putea să ne dezvoltăm în continuare echipa, să creștem varietatea și numărul produselor noastre precum și capacitatea service-ului – am decis să efectuăm o investiție pe termen lung.

Totodată, având în vedere extinderea recentă a afacerii noastre pe segmentul de distribuție și B2B, avem acum posibilitatea de a purta discuții profesionale în birouri primitoare, unde am prevăzut birouri de ședințe pentru echipa de vânzări și management.

Noul sediu deține câteva avantaje incontestabile: locația strategica, suficient spatiu pentru depozitarea întregii game de produse, proximitatea față de orașul Cluj Napoca, accesul facil și fără restricții al tirurilor cu marfă, iar sediul se află la doar câțiva metri de E60!

Vă așteptăm cu drag pe la noi!

Cu stimă,

Echipa EVOcomputers

 

© 2018 EVOcomputers Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.